Returnari

Toate trotinetele electrice pot fi limitata la 25 km/h, pentru a se supune reglementarilor Hotararii de Guvern nr. 3/2001 si a Ordonantei Guvernului nr. 78/2000, privind omologarea vehiculelor rutiere si circulatia pe drumurile publice.
 

CONDITII DE GARANȚIE:

SC ELECTRIC MOVE SRL certifica prin prezenta ca produsele ce fac obiectul acestei facturi sunt importate si distribuite de SC ELECTRIC MOVE SRL si sunt originale. Produsele sunt fabricate conform normelor europene de calitate si certificate de catre producatori cu EN DIN ISO 9001/2001. Aplicarea garantiei se va face in conformitate cu Legea 449/2003 pentru produsele vandute direct din magazin.

 

 

 

Se acorda garantie pentru urmatoarele componente:


1(Un) An zile pentru cadru si 6(sase)luni pentru orice problema tehnica pentru:

  Display, Sensor acumulator, Motor si Baterie.

Termenul de garantie intra in vigoare de la data vanzarii produsului.

Garantia se refera la repararea sau inlocuirea gratuita a subansamblelor sau pieselor de schimb constatate defecte de catre personalul tehnic autorizat de importator, daca produsul defect se incadreaza in conditiile prezentului certificat.

Daca in perioada de garantie, produsul cumparat de Dvs. se dovedeste a fi defect, din motive de proiectare, executie sau materiale defecte, el va fi reparat/inlocuit gratuit cu conditia respectarii anumitor conditii:

 • Produsul sa fie folosit numai in scopul pentru care a fost conceput
 • Documentele necesare la prezentarea in unitatea de service sunt: certificatul de garantie si documentul de plata
 • Nu fac obiectul garantiei consumabilele sau alte componente cu uzura recunoscuta de fabricant: cauciucuri, camere, saboti de frana, etrieri, becuri

Garanția își pierde valabilitatea în urmatoarele cazuri:

 • defectarea produselor ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare
 • utilizarea produsului in alte scopuri decat cel pentru care a fost conceput.
 • deteriorarea mecanica provocata prin lovirea produsului.
 • incendiere, traznete, modificari necorespunzatoare, interventii neautorizate.
 • deteriorari de genul zgarieturi, fisuri,rupturi ale elementelor demontabile sau nedemontabile care nu au fost aduse la cunostiinta vanzatorului in 24 h de la livrare
 • folosirea de piese de schimb neaprovizionate prin firma noastra sau interventia unei persoane neautorizate.
 • schimbarea starii originale a produsului: pastrarea in conditii improprii, caderi, actiunea substantelor chimice,corozive etc., precum si a expunerii la intemperii ce pot deteriora produsul.
 • utilizarea produsului in alt regim decat cel de uz personal (inchiriere, curierat etc.).

 Orice reparatie sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator si consumator.

Perioada de timp stabilita nu va depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului. Consumatorul trebuie sa informeze vanzatorul despre lipsa de conformitate in termen de 10 zile de la data la care a constatat-o.