Despre noi

 

Eu sunt Răzvan, dar prietenii insistă să mă strige ca la catalog: Bendik. Totul a inceput de la o chestie simpla: aveam nevoie sa ajung acasa mai repede pentru a petrece mai mult timp cu familia mea. traffic, semafoare, nervi, ambuteiaje, ore pierdute in trafic...asa poti descrie Bucurestiul in fiecare zi... le-am încercat pe toate în trafic: mașină, metrou, ratb, bicicletă, dar nici una nu era destul de rapida si de convenabila. după ce am descoperit trotineta am descoperit adevaratele beneficii ale acestui mijloc de transport! Am inceput să repar și primele trotinete, iar apartamentul meu deja arăta a service. Dupa zeci de ore de youtube, toate trotinetele prietenilor reparate, imi era clar: devenisem service! Era nevoie de o schimbare... așa că am hotărât să fac echipă cu niște prieteni și să dezvoltăm rotipentrutoti.

 POPULARITATEA TROTINETELOR ELECTRICE DIN ULTIMII ANI

Ai Început Să Vezi Tot Mai Multe Trotinete Electrice Pe Străzi, Dar Încă Nu Ai Făcut Și Tu Acest Pas?! Poate Nu Ai Înțeles De Ce Își Cumpără Lumea Astfel De Mijloc De Transport Sau Poate Crezi Că E Doar O Modă Care Va Trece În Scurt Timp... Sau Poate Încă Nu Te-A Convins Nimeni De Beneficiile Unei Astfel De Mijloc De Transport... Nu E Nicio Problemă! Nimeni Nu S-A Născut Învățat, Dar Dacă Ești Acum Pe Acest Site Înseamnă Că Dorești Să Afli Mai Multe Informații Înainte De A Achiziționa Prima Ta Trotinetă Electrică! Felicitări! Ai Ajuns În Locul Unde Vei Găsi Produsul Care Ți Se Potrivește Cel Mai Bine Nevoilor Tale!

  Suntem Convinși Că Vei Cumpăra De La Noi Pentru Că Mulți Dintre Cei Care Accesează Magazinul Nostru Și Ne Solicită Informații Suplimentare, Ajung Să Fie Posesori Ai Unei Trotinete Electrice. Alții Chiar Ne Recomandă Prietenilor Lor! Dar Să Ne Oprim Cu Laudele, Că Poate Ți Se Pare Că Exagerăm, Când Noi Dorim Doar Să Te Convingem De Faptul Că Ai Făcut Cea Mai Bună Alegere Accesând Acest Site...

   ACUM HAI SA VORBIM DESPRE TROTINETE ELCTRICE

   Trotineta Electrică A Apărut Ca O Necesitate A Omului De A Se Deplasa În Mediul Urban Rapid Și În Siguranță . Dacă Te Gândești Că Nu Ai Prea Multe Șanse În Fața Unei Mașini, Ia În Calcul Că La O Astfel De Trotinetă Este Mult Mai Eficientă În Trafic Decât Multe Mașini Care Parcurg Întreg Orașul Bară-La-Bară. Tu Poți Oricând Să Îți Faci Loc Printre Ele, Mai Ales Că Ai Parte De Un Vehicul Urban Cu O Greutate Foarte Redusă, De Maxim 30 Kg. În Acest Ritm Poți Merge Pe O Distanță De Pana La 80-100de Km Fără A Fi Nevoie De A Reîncărca Bateria. Atunci Când Chiar Trebui Să O Faci, Ai La Dispoziție Un Încărcător Special Conceput Pentru A Înmagazina Curentul Electric Care Te Va Ajuta Să Te Deplasezi Mai Departe Spre Destinația Ta.
   Cu O Trotinetă Electrică Scapi Nu Doar De Stresul Traficului, Ci Și De Cel Al Găsirii Unui Loc De Parcare. Dacă Mai Adaugi Costurile De Întreținere Mult Reduse În Comparație Cu Ale Unei Mașini Și Faptul Că Poluezi Mai Puțin, Atunci Chiar Ai Toate Motivele De A Achiziționa O Trotineta Electrică.

    DE CE SA ALEGI O TROTINETA ELECTRICA ?

    Probabil Te Întrebi Câtă Încredere Poți Avea În Rezistența Și Fiabilitatea Unei Trotinete Electrice. Toate Vehiculele Noastre Sunt Fabricate La Cele Mai Înalte Standarde Ale Calității, De O Echipa De Profesioniști Cu O Vastă Experiență În Domeniu. Fiecare Vehicul Este Testat Și Verificat Riguros Înainte De Livrare, Așa Că Nu Ai Motive Să-Ți Faci Griji În Privința Siguranței Unei Trotinete Cumpărate De La Noi.

     Una Dintre Cele Mai Frecvente Întrebări Pe Care Ni Le-Au Adresat Clienții Noștri Înainte Să Cumpere O Trotinetă Electrică A Fost Cea Prin Care Doreau Să Știe În Cât Timp Își Pot Amortiza Investiția. E Firesc Să Ai Și Tu Această Întrebare Deoarece Banii Sunt Importanți Pentru Fiecare Dintre Noi Și Toți Ne Dorim Să Ne Reducem Cât Mai Mult Cheltuielile. Faptul Că Te Afli Acum Pe Acest Magazin Online Și Citești Acest Material E Cea Mai Bună Dovadă Că Îți Dorești Să Ai Beneficii Cât Mai Multe La Cel Mai Mic Preț Posibil. Așa Cum Le-Am Spus Clienților Noștri Îți Spunem Și Ție Că Poți Amortiza Costul Unei Trotinete Electrice În Primele 6 Luni De La Achiziționare.

     CAT ECONOMISESTI DACA AI O TROTINETA ELECTRICA ?

     Făcând Un Calcul Simplu Și Considerând Că Cheltui 200 Lei/Săptămână Pe Benzină (Deși La Momentul În Care Vei Citi Acest Articol, Prețul Benzinei Sigur Va Fi Mai Mare Și Te Va Costa Mai Mult Decât În Această Estimare), În Doar Jumătate De An Ajungi Pe Zero Cu Investiția Făcută Într-O Trotinetă Electrică. După Aceea Poți Afirma Deja Că Intri Pe Profit!

     Iar Dacă Mai Adăugăm Că Acest Profit Vine La Pachet Cu Lipsa Poluării, Acest Vehicul Fiind Considerat ECO, Și Că Ai Un Cost De Transport ZERO, Atunci Chiar Nu Mai Ai Motive De Îngrijorare Înainte De Achiziție!

     Acum, Că Ai Luat Cea Mai Bună Decizie Pentru Mobilitatea Ta În Trafic Și Ai Câștigat Timp Valoros Scăpând De Trafic, Timp Pe Care-L Poți Folosi Făcând Ceea Ce-Ți Place Cu Adevărat, Noi Te Felicităm! Știm Că În Curând Te Vei Felicita Și Singur Pentru Această Decizie! Dar Până Atunci Mai Trebuie Să Aștepti Aproximativ 3-5 Zile Lucrătoare Deoarece Atât Durează, Din Momentul În Care Ai Plasat Comanda Pe Site, Ca Tu Să Intri În Posesia Trotinetei Electrice Pe Care Ți-Ai Ales-O Din Magazinul Nostru. Hai, Că Nu E Chiar Așa Mult! Cele Câteva Zile Trec Repede Și Pe Urmă Poți Dechide Șampania! O Singură Rugăminte Avem, Totuși! Dacă Ai Consumat Alcool, Nu Urca Pe Trotinetă Și Nu Participa La Trafic! Pe Lângă Că E Ilegal, Poți Să Te Accidentezi Sau Să Accidentezi O Altă Persoană, Și Știm Sigur Că Nu-Ți Dorești Așa Ceva!

     SERVICILE NOASTRE:

     ÎN ORICE CAZ, DACĂ SE ÎNTÂMPLĂ CEVA NEPLĂCUT CU TROTINETA TA, NOI ÎȚI OFERIM GARANȚIE DE UN AN DE ZILE ȘI PIESE DE SCHIMB. DETINEM SERVICE PROPRIU PENTRU ORICE REPARAȚIE SAU VULCANIZARE TROTINETE ELECTRICE!